Nå eller aldri!

 Så skjer det endelig?!


Jeg skrev i mitt forrige blogginnlegg om forberedelsene til innspilling og hvem som skulle være med. Vel, glem det. Er det noe koronaen har lært meg så er det at å planlegge noe som helst i disse tider er nærmest umulig. Dette adresserte jeg også i forrige blog. Jeg skrev “blir” og ikke “er” fordi situasjonen forandrer seg fra dag til dag. Siste nytt pr 6/1 er at jeg ble nødt til å skrote den opprinnelige planen om hvem som skulle være med fordi det ble rett og slett umulig å gjennomføre som planlagt.

Uansett hvor lei meg jeg er for at den opprinnelige planen ikke lot seg gjennomføre er jeg ikke mindre stolt av den nye versjonen av bandet med den svenske bassisten Viktor Nyborg, pianisten Fred Nardin (F)  og den italienske trommeslageren Francesco Ciniglio. Alle musikere jeg har kommet i kontakt med under mitt opphold i Paris.

Av og til foretar livet rett og slett uforutsette manøvrere, og som et resultat av ytterligere begrensninger i reise og krav om korona testing ble det derfor umulig å gjennomføre innspilling med musikere fra Danmark og Tyskland. Jeg takker mitt nyervervede lynne for at jeg ikke så lett lar meg stresse.

Tidvis føler jeg meg som en tegneseriefigur som hopper fra isflak til isflak for å unngå drukningsdøden mens horisonten virker lenger og lenger unna for hvert hopp. Men i dag, 10/1, virker det som brikkene har falt på plass. Vi har hatt en trio øvelse uten trommer. Hele bandet møtes på mandag for en gjennomkjøring. Togbilletter er bestilt. Studio er ombooket for gud vet hvilken gang, og lydteknikeren er på bedringens vei etter å ha fått påvist korona i forrige uke. Hvis det er en ting som er sikkert så er det at denne innspillingen skal faen meg se dagens lys! 

Torsdag 14 januar går vi alle ombord i et høyhastighetstog i retning Bretagne for å endelig få denne musikken ut av sinn og ned på tape.

Så fra i dag og frem til torsdag er det følgende regler som gjelder; ikke skli i dusjen, se deg godt for før du krysser veien, pass på å hold flisa fuktig og ha tunga i rett munn.


Sees på den andre siden…..Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg